torstai 21. helmikuuta 2008

HERRRMO MENEE!

Kotona olisi vaikka miten paljon tehtävää, mutta en jaksa tehdä mitään kun väsyttää liikaa. Pitäisi tehdä terveellistä ruokaa mutta en jaksa ensin tiskata. Pitäisi siivota, ommella tyynyliinoja, käydä suihkussa, kirjoittaa kirje, korjata takki, vaikka mitä, mutta en vaan jaksa. Väsyttää niin että lukeminen ja leffojen katsominenkin vaatisivat liikaa. Eikä koko ajan voi nukkuakaan. Makailen sitten sängyllä ja istun tässä tuijottamassa nettiä, ja odotan että päivä kuluu. Varmaan tuolla ulkopuolellakin on vaikka mitä, mutta sinne nyt en ainakaan jaksa lähteä katsomaan. Mitä lepolomalla on niinkuin meininki tehdä? Flunssaisena tää ei ainakaan onnistu.

8 kommenttia:

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Mä vähän epäilen, että jonkun pitäisi antaa sulle valerianaa, että sä tosiaan pysyisit nyt siellä lepäämässä rauhallisena.

Ei mitään turhia puuhailuja nyt.

Apina katolla kirjoitti...

Valeriaana on ihan lelulääkettä, mulla on sitä kaappi täys kun ostin Tallinnasta eikä sillä tee mitään... Voisin antaa veljentyttärille apteekkileikkiin.

Sain lääkäriltä kyllä nukahtamislääkkeitä, mutta ei niitä voi pitkin päivää nappailla.

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Auts. Älä kuitenkaan anna. No mut nukahtamislääkkeet on taas ihan eri maata.

Katso Fast Show'ta!
eka
toka

Tuollainen vois sit olla vanhoilla päivillään.:)

Junakohtaus kirjoitti...

Lopeta heti.

Olmi kirjoitti...

lepolomalla ois niinku tarkotus levätä. tsiigaa telkkaria, lue kirjoja, tuhlaa aamupäivisin väh. 2h hesarinselaamiseen, kaivele nenää, räi kattoon, tuijota ikkunasta pihalle ja muuta rentouttavaa. kunhan pääset stressistä vähän irti, tulee ensin totaalisen katatoninen tila, jossa ei pysty mihinkään (eikä pidäkään pystyä). sitten viikon pari maattuasi huomaat haluavasi tehdä jotakin, silleen mukavan rauhallisesti puuhastellen. siitä sitten rauhallisesti normaalielämään. näin se toimii ainakin mulla.

Anonyymi kirjoitti...

Just niin, syljeskele kattoon! Jos yrittaisit nyt vaikka ekaksi saada vuorokausirytmin sellaiseksi etta yolla tulee nukuttua pitkaan ja hartaasti ja paivisin tulee oltua hereilla, niin siita ois hyva alkaa. Sit voit alkaa pikkuhiljaa ottaa ohjelmaa, niinku vaikka raittiissa ilmassa kavelya ja neulomista ja Hesarin lueskelua. Hiljaa hyvaa tulee. Tekstaa mulle viikonloppuna jos jaksat jutella niin soitan sulle himasta. Ei ollakaan aikoihin larpatetty.

Saitsa nyt sit kokonaiset nelja viikkoa saikkua? Ruhtinaallista! Onks sulla sita viela kun tuun 14.3.?

Halipusu.

Apina katolla kirjoitti...

Olmi, toi katatoninen tila kuulostaa ihanalta.. Onkohan se vähän sama kuin krapulassa katharsiskännin jälkeen?

Olmi kirjoitti...

joo on, mutta ilman kamalaa hedaria. ;o)