sunnuntai 24. helmikuuta 2008

YLILYÖNTEJÄ

Viime kesänä, kun aloitin tämän blogin, halusin purkaa vitutusta siitä miten on tullut juotua liikaa viinaa. Se ongelma oli aika nopeasti ohi. Nyt on tullut tehtyä liikaa töitä. Onpa jännittävää nähdä, minkä epäterveellisen addiktion kehitän seuraavaksi. Toivottavasti se on kuntoilu, koska stressiin syöty roskaruoka näkyy nyt aika pahasti vyötäröllä.

Tänään on parempi olo kuin eilen. Nukuin ilmeisesti hyvin, pitkään ja ilman painajaisia. Olen jo pessyt pyykkiä (koneella tosin) eikä hengästytä, ja kohta voisin mennä kauppaan. Ilkeä Keltainen Kasvokin on poissa, ulkona on rauhoittavan harmaata, taivas lähettää maailman täydeltä turvallista Helsingin räntää. Sinne uskaltaa sekaan kampaamatta naamaansa.

Eikä huomenna tarvitse mennä töihin. Ero normaaliin sunnuntaihin on aika huikea: en ehdi tänään siivota, ei haittaa. En ole valmistellut ensi viikkoa, ei haittaa. En tavannut viikonloppuna ystäviä, ei haittaa, voin tavata myöhemmin. Yleensä sunnuntaiaamut ovat täyttä paniikkia ja huono omatunto vain pahenee iltaan mennessä. Mutta oikeasti toverit, onko tämä pelkkä työuupumusjuttu? Jotenkin on vaikea uskoa, että kukaan ehtisi kunnolla levätä ja virkistyä viikonlopun aikana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidan huushollissa ei ole ollut relaa viikonloppua sitten marraskuun, jolloin muutin avoliiton satamaan ja alettiin rempata Tohtorin kamppaa. Mutta ainakin meilla on tavoite, joka toivottavasti saavutetaan piakkoin ja sitten ehka vahan helpottaisi... ja itsehankittuahan tama paansarky on. Vaikka on musta silti jarjenvastaista joutua viettamaan puolet hereillaoloajasta, ja valilla paljon enemmankin, pelkkaan jokapaivaisen leivan ansaitsemiseen. Elaman pitaisi olla myos KIVAA. ;-)

Lupaathan, etta yritat ottaa enemmaan aikaa itsellesi, kun menet taas toihin?

Apina katolla kirjoitti...

Aivan satavarmasti lupaan. Kahdeksan tuntia ja kotiin. Keskityn pelkkään omaan ydintyöhöni, en ota mitään ylimääräistä. Jos se ei meidän firmassa onnistu, vaihdan hommia. Osaan minä muutakin tehdä. Eikä tässä nyt niin sairaan hyvä palkkakaan ole.