Pitääkö paistetut perunat ensin keittää? Paistelen kalapuikkojen seuraksi perunoita, lohkoina paistinpannulla öljyssä (sen pitäisi olla oikein, koska olen nähnyt sitä tehtävän), mutta ne eivät tunnu pehmenevän. Kuori on kyllä jo aika ruskea. Kalapuikotkin ovat valmiit, mutta perunat ihan kivikovia.. On mulla tietysti leipääkin, taidan syödä kalapuikkohampurilaisia.
Lisäys:
Suoriuduin kuitenkin! Siihen pitää laittaa kansi päälle, ja sitten kun perunoista tulee höyryä kannen alle, niin se höyry kypsentää perunat!
tiistai 11. syyskuuta 2007
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Juu, pitää keittää. Itse olen tosin myös itäeurooppalaiseen tapaan paistanut kuorellisia perunalohkoja raakoina hyvin runsaassa öljyssä.
Sun pitää tulla kylään, voidaan syöttää ja juottaa sua. :)
Oi vau! Sain kyläkutsun kun olin säälittävä! Tietäsitte vaan KUINKA avuton oikeastaan olenkaan....
Tota itätyyliä mäkin just yritin, kuorineen ja loiskuvassa öljyssä niinkuin Venäjällä tehtiin.
Kuule kyllä tuossa hoivavietti herää, kun miettii, että kuolet vielä nälkään (tai joudut elämään vain kalapuikoilla ja leivällä).
Mekään ei olla mitään gourmet-kokkeja, siksi olisi mukavaa saada vielä kädettömämpi yksilö kylään.:)
Olen mitä kiitollisin hoivavietin kohde, vaikkei nälkäkuolema ollutkaan se mikä huolestutti, kun viimeksi katsoin peiliin.
Lähetä kommentti